• Niet op voorraad

Beosound Explore Ferrari Edition Draagbare Luidspreker

Draagbaar. Krachtig. Klaar voor actie. Beosound Explore is een waterdichte draadloze luidspreker die ontworpen is voor avontuur en biedt tot wel 27 uur speeltijd. En dankzij zijn geharde, krasbestendige en volledig stof- en waterdichte behuizing zal hij in uitstekende staat aankomen.

Kleur: Ferrari Edition

Beschrijving

Ferrari en Bang & Olufsen...

...zijn twee merken met een traditie op het gebied van innovatie, techniek van wereldklasse en uitzonderlijk vakmanschap.

Allebei gevoed door dezelfde onstuitbare passie en drive om luxe tijdloze iconen te creëren die elke grens verleggen en emoties oproepen die het nummer, de weg of de eerste rij bij een muziekconcert overstijgen.

Waar je reizen en uitstapjes je ook brengen, de Beosound Explore Ferrari Edition is gemaakt voor buitenactie. Robuust in zijn vorm, rijk in kleur, laat deze speaker je het tempo bepalen en de afstand afleggen.

Beosound Explore Ferrari Edition

Uitstekend geluid, zelfs buitenshuis

De cilindervorm van de Beosound Explore luidspreker, in combinatie met een speciaal DSP-algoritme, zorgt voor het akoestische volume dat nodig is voor een gelijkmatige 360-graden geluidsverspreiding. De luidspreker is uitgerust met hoogwaardige transducers en versterkers, die zorgen voor de kenmerkende geluidskwaliteit van B&O, zelfs buitenshuis. Met verrassend krachtige basfrequenties voor zijn formaat, brengt de Beosound Explore muziek naar onvoorspelbare plaatsen. Draadloze stereokoppeling maakt het mogelijk om twee Beosound Explore luidsprekers met elkaar te verbinden, waardoor er zelfs onderweg een feestelijk geluidsveld ontstaat.

Ontworpen om mee te nemen

Beosound Explore is zorgvuldig ontworpen om gemakkelijk mee te nemen. Met zijn handige vorm en geoptimaliseerd gewicht ligt hij comfortabel in de hand, waardoor hij ongelooflijk draagbaar is. Voeg daar een op maat gemaakte, weerbestendige en flexibele band aan toe, samen met een uniek geïntegreerde karabijnhaak, en je bent klaar om de weg op te gaan, waar je ook naartoe gaat.

Duurzaam ontwerp

De constructie van de Beosound Explore-luidspreker is gehuld in een behuizing van hard geanodiseerd aluminium. De dikkere oxide laag biedt een grotere kras- en corrosiebestendigheid, terwijl de versterkte interne structuur betere bescherming biedt bij een val. Met een IP67-stof- en waterbestendigheidsclassificatie is deze luidspreker klaar om de elementen te trotseren. Hij kan zelfs ondergedompeld worden in water tot een diepte van één meter gedurende 30 minuten.

Klaar voor gebruik, waar je ook naartoe gaat

Maakt niet uit waar je avonturen je brengen, de Beosound Explore-luidspreker is klaar voor gebruik met een batterijduur van maximaal 27 uur. De duurzame thermoplastische polyurethaan onderkant zorgt ervoor dat je de luidspreker veilig op bijna elk oppervlak kunt plaatsen. En zelfs als de luidspreker nat, vies of vettig wordt, zal de betrouwbare knopinterface perfect werken.

Technishe specificaties:

 • Luidsprekerconfiguratie: 2x 1,8" full-range drivers
 • Versterker: 2x 30W Klasse D voor volledig bereik
 • Frequentiebereik: 56-22.700 Hz
 • LED-indicatoren: LED voor batterijlading, LED voor luidsprekerstatus
 • Waterdichte certificering: IP67
 • Bluetooth-codec: SBC
 • Batterijduur: tot 27 uur
 • Batterijcapaciteit: 2.400mAh
 • Voeding: 5V DC / 3A via USB-C-connector
 • Laadtijd: 2 uur met 5V - 3A opladen
 • Bluetooth-versie: 5.2
 • Snelle koppeling: Apple Fast Pair, Google Fast Pair, Microsoft Swift Pair
 • Inbegrepen: Beosound Explore, Snelstartgids, USB-C naar USB-A-kabel (1,25m)

Product Details

BEOSOUNDEXPLORE FERRARI RED

Specifieke referenties

ean13
5705260103502