Beoremote Halo Remote Control

Afstandsbediening voor toegang tot muziek en slimme huisfuncties zonder uw mobiele apparaat te hoeven gebruiken. Geïntegreerd met een aanraakscherm. Eenvoudig en intuïtief.

Kleur: Brass Tone
Beoremote Halo: Tafelstandaard

Beschrijving

Eén druk op de knop voor muziek - eenvoudig en gemakkelijk

Beoremote Halo biedt u alle gemak van een eenvoudige gebruikersinterface om uw Bang & Olufsen-muzieksysteem te bedienen. Wanneer u dicht bij Beoremote Halo komt, licht het scherm op en biedt het u de mogelijkheid om met één druk op de knop uw muziek te selecteren. Er is geen noodzaak om uw mobiele apparaat te gebruiken of iets uit uw zak te halen en te proberen de juiste app te vinden om te beginnen.

Tafelstandaard of wandmontage?

Sluit Beoremote Halo aan op Beosound Core om het te gebruiken met uw Beolab-luidsprekers of Beosound Shape. U kunt het ook rechtstreeks verbinden met onze multiroom-luidsprekers. Lees meer over compatibiliteit in de technische specificaties.

De Tafelstandaard

Draagbaar en dynamisch

De Tafelstandaardversie bevat een batterij, zodat u hem door uw huis kunt dragen. Laad hem op via USB-C of draadloos met onze Beoplay-oplaadpad. Zonder verdere installatie kunt u hem direct verbinden met uw luidsprekers of Beosound Core en met slechts één druk op de knop uw favoriete muziek afspelen.

De Wandmontage

Net zo eenvoudig als het inschakelen van de verlichting

De Wandmontageversie van Halo integreert perfect met uw interieurontwerp. Plaats het op een centrale plek in uw huis of plaats er een in elke kamer, zodat u net zo eenvoudig muziek kunt inschakelen als het licht. Neem contact op met uw lokale winkel om het op maat te laten installeren in uw huis.

PRESTATIES

Eén druk op de knop voor muziek

Beoremote Halo biedt vier favoriete knoppen op het displayscherm. Als u naar een specifiek radiostation luistert op uw Bang & Olufsen-muzieksysteem, kunt u een favoriete knop ingedrukt houden en wordt het specifieke radiostation nu op deze knop opgeslagen. De eenvoud van het opslaan van een favoriet is hetzelfde als autoradio's al tientallen jaren gebruiken.

ELEGANTE AUTOMATISERING

Neem controle over uw huis

Beoremote Halo integreert naadloos met BeoLiving Intelligence voor Smart Home-besturingen: schakel verlichting uit, pas tinten aan, wijzig de temperatuur, zet de muziek harder en meer. De Home Automation-interface van Halo wordt automatisch geconfigureerd door BeoLiving Intelligence Essential, met de mogelijkheid om meer op maat gemaakte ervaringen toe te voegen via BeoLiving Intelligence Pro. Bedien uw huis in slechts enkele seconden.

FUNCTIONALITEIT

Connectiviteit met thuisluidsprekersysteem

Beoremote Halo toont zowel de opgeslagen favorieten als ingebouwde muziekbronnen. Het scherm toont een lijst van alle Bang & Olufsen-muzieksystemen en start op het laatst gebruikte product.

DESIGN

Als magie

Tafelstandaard of Wandmontage, Beoremote Halo bevat een geïntegreerd aanraakscherm omringd door een aluminium ring die het volume regelt en lijkt te zweven in de lucht. Ontworpen als een interieuritem combineert Beoremote Halo vakmanschap en materialen met uitstekende controle over uw Bang & Olufsen-systeem. Dit alles in een tijdloos ontwerp dat in elk interieurstijl past.

AMBACHTSMANSHAP

Vorm ontmoet functie

Beoremote Halo is ontworpen op zowel een functionele als esthetische manier - en licht op om u te verwelkomen als u in de buurt komt. Het prachtige aluminium wiel is vervaardigd met alle aandacht voor detail die u van Bang & Olufsen zou verwachten. U kunt zoveel Beoremote Halo-afstandsbedieningen toevoegen als u wilt aan elke kamer in uw huis. Draadloos opladen levert uw favoriete muziek overal en altijd.

Inbegrepen in de doos

 • Tafelstandaard: Beoremote Halo en een USB-A naar USB-C-kabel (ongeveer 1 meter)
 • Wandmontage: neem contact op met uw lokale winkel om de installatie aan te passen voor uw huis.

Ontwerper

 • Torsten Valeur, Valeur Designers

Materialen

 • Geanodiseerd aluminium
 • Kunststof
 • Glas

Gewicht

 • Tafelstandaard: 0,54 kg
 • Wandmontage: 0,32 kg

Afmetingen

 • Tafelstandaard: 12,8 x 11,1 x 11,7 cm (Diameter x Diepte x Hoogte)
 • Wandmontage: 12,8 x 3,8 cm (Diameter x Diepte)

Vermogen

Tafelstandaard

 • USB-C
 • Draadloos opladen (Qi-standaard)
 • Battery playtime: 24 hours
 • Batterijgrootte: 1110 mAH
 • Oplaadtijd: 6 uur

Wandmontage

 • USB-C
 • DC 12-30V
 • Power over Ethernet (PoE) - Optionele accessoire

Compatibiliteit

U kunt Beoremote Halo aansluiten op uw Beolab-luidsprekers en Beosound Shape via Beosound Core.

Halo kan rechtstreeks worden aangesloten op Beovision Eclipse, Beovision Harmony, Beolab 28 en de volgende Multiroom-luidsprekers: Beosound Stage, Beosound 1 (1e en 2e generatie), Beosound 2 (1e en 2e generatie), Beoplay A9 (2e, 3e en 4e generatie), Beoplay M3, Beoplay M5, Beoplay A6, Beosound Edge, Beosound 35, Beosound Essence 2e generatie, Beosound Emerge, Beosound Level en Beosound Balance, BeoPlay V1, Beovision 11, BeoVision 12, BeoVision 14, BeoVision Avant, BeoSystem 4, BeoVision Horizon, BLC NL/ML.

Product Details

BEOREMOTEHALOTABLEBRASSTONE

Specifieke referenties