• Niet op voorraad

Beosound Shape Actieve Luidspreker

Configurator



Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

Thumbnail Alt

components list


Kleur
Geen optie gekozen
Korting:
Je dient alle configuraties opties te selecteren om een bestelling te plaatsen
Book a demo

x

Meeslepend geluid, aanpasbaar ontwerp en geïntegreerde geluiddempers voor designbewuste muziekliefhebbers.

Beschrijving

Al het geluid. Geniet van de stilte. Vier originaliteit.

Beosound Shape is een modulair luidsprekersysteem voor designbewuste muziekliefhebbers. Hangend als een uniek kunstwerk biedt het een meeslepende geluidsweergave en de mogelijkheid om de akoestiek van je ruimte te verbeteren met ingebouwde geluiddempers. Lees meer over de creatie van Beosound Shape

Definieer en herdefinieer je perfecte vorm

Beosound Shape is een uniek flexibel luidsprekersysteem dat kan groeien en evolueren met de veranderende manieren waarop je leeft. Herschik de panelen om een ​​nieuw patroon te vormen, verander de kleuren bij het herinrichten of voeg meer panelen toe om de geluidsprestaties of akoestische dempingseigenschappen te verbeteren.

Creëer je eigen ontwerp

Geen twee configuraties zullen waarschijnlijk hetzelfde zijn, en dat is juist de schoonheid ervan. Toch zal elk ongetwijfeld een blijvende visuele indruk achterlaten - op elke muur en in elke kamer.

Breid je ervaring uit

Beosound Shape maakt deel uit van onze steeds groeiende collectie van thuisluidsprekers. De producten kunnen naadloos worden verbonden tot één Multiroom-audiosysteem, met de mogelijkheid om uit te breiden naar elke kamer van je huis.

Een band aan je muur

Bereid je voor op een innovatieve en sociale muziekervaring die 'de band' rechtstreeks in je kamer brengt. Beosound Shape maakt slim gebruik van een opstelling met meerdere luidsprekers om een ​​concertachtige perceptie van zanger en instrumenten te bieden. Boek een demo om de sensatie te voelen.

Breng rust

Slechte akoestiek binnenshuis maakt zelfs de mooiste kamer onaangenaam om in te zijn. Verminder het probleem door akoestische demperpanelen te integreren bij het ontwerpen van je Beosound Shape.

Het hart van je muziek

Het hart van het systeem is onze Beosound Core connectiviteitshub. Een kleine ingebouwde box waarmee je muziek rechtstreeks vanaf je telefoon of tablet kunt streamen via Chromecast built-in, Apple AirPlay 2 en Bluetooth.

Alles-in-één luidsprekersysteem

Beosound Shape is meer dan alleen een draadloze luidspreker. Het is een compleet audiosysteem dat maar liefst 44 individuele luidsprekers kan bevatten en je digitale muziek in rijke en hoogwaardige audiokwaliteit afspeelt.

  • Aanbevolen kamergrootte

20-100 m² 200-1000 ft²

  • Luidsprekerconfiguratie

Woofer 5¼” Tweeter ¾” Amplifier 8 x 80 Watt klasse D voor woofer

  • Maximum luidsprekers per versterker: 4
  • frequentiebereik

30 - 22.000 Hz (8 tiles set up)

  • Maximaal geluidsdrukniveau @1m

105 dB (8 tegels opgezet)

  • Bas-mogelijkheden

89dB SPL (8 tegels opgezet)

  • Geavanceerde geluidsfuncties
  • Thermische bescherming
  • Adaptieve baslinearisatie

Product Details

Specifieke referenties