Beoplay H95 Draadloze hoofdtelefoon met ANC

Comfort en pasvorm zijn essentieel om echt van de geluidskwaliteit te kunnen genieten. De Beoplay H95 is gemaakt met een ontwerp rondom de oren met zachte lamsleren kussentjes die de luxe en het comfort bieden van een perfecte pasvorm bij langdurig dragen, en een innovatieve en intuïtieve gebruikersinterface wordt geboden door een combinatie van aanraakbediening en mechanische draaiknoppen.

Kleur: Zwart

"De Beoplay H95 is de quintessence van de beste elementen van het geluid, design en vakmanschap van Bang & Olufsen - een verbetering in de categorie koptelefoons die ons 95-jarige erfgoed van hoge normen verheft." - Christoffer Poulsen, SVP, Product Management.

Om 95 jaar innovatie op het gebied van geluid, design en vakmanschap te vieren, heeft Bang & Olufsen de beste draadloze hoofdtelefoon ooit gemaakt door de Deense audio-experts. Vandaag heeft het bedrijf het nieuwe model Beoplay H95 geïntroduceerd, dat de hoogste geluidskwaliteit, langdurig comfort, uitzonderlijke ruisonderdrukking, een prachtige behuizing, materialen van de hoogste kwaliteit en de meest bevredigende gebruikerservaring biedt die tot nu toe in draadloze hoofdtelefoons van Bang & Olufsen is gecreëerd.

Uitstekende pasvorm voor langdurig gebruik

De Beoplay H95 biedt het comfort en de pasvorm die je nodig hebt om echt te genieten van geluidskwaliteit. De Beoplay H95 is ontworpen met een omsluitend design rondom de oren, met zachte lamswollen kussens die zorgen voor een luxueuze en comfortabele perfecte pasvorm, zelfs bij langdurig dragen. Een innovatieve en intuïtieve gebruikersinterface wordt geboden door een combinatie van aanraakbediening en mechanische draaiknoppen.

Door onderzoek en experimenten hebben de ingenieurs van Bang & Olufsen een oorschelp ontwerp gemaakt dat perfect om de oren past en niet groter is dan nodig. De vorm, gevormd van memory effect schuim, zorgt ook voor goed contact met de huid, wat belangrijk is om externe geluiden effectief te isoleren. Het hoofdband ontwerp van de Beoplay H95 is volledig vernieuwd voor een strakkere uitstraling, met een bovenkant van rundleer, aangepaste gebreide stof en zacht gevoerde flexibele schuim voor comfort.

Twee 40 mm titanium drivers met neodymium magneten zijn zorgvuldig geselecteerd en aangepast voor de Beoplay H95 om de geluidsprecisie te verbeteren en de lage frequentierespons te vergroten.

De nieuwste draadloze technologie zorgt ervoor dat de Beoplay H95 tot 38 uur ononderbroken kan worden afgespeeld op normale volumes met ANC aan.

De Beoplay H95 wordt geleverd met een vliegtuigadapter, oplaadkabel en audiokabel, die tot in de kleinste details zijn verfijnd met bijpassende aluminium details en geweven koorden.

Het geborstelde aluminium frame van de Beoplay H95 contrasteert met de textuur van het leer dat in het ontwerp is gebruikt, waardoor het een minimalistische en verfijnde uitstraling heeft. Magnetisch afneembare luxe oorkussens, gecombineerd met roterende en kantelbare hoofdtelefoons, zorgen voor een perfecte pasvorm, superieur luistercomfort en passieve omgevingsgeluidreductie.

Geoptimaliseerd in het Virtuele Akoestische Laboratorium van Bang & Olufsen

De Beoplay H95 is ontworpen rond een set van 40 mm titanium drivers met neodymium magneten en het geluidsontwerp wordt gerealiseerd met behulp van filters in het eigen digitale signaalverwerkingscircuit (DSP) van Bang & Olufsen. De Beoplay H95 koptelefoon vertrouwt op indrukwekkende passieve ruisonderdrukking gecombineerd met de meest geavanceerde actieve ruisonderdrukking (ANC) technologie van elke Bang & Olufsen koptelefoon. Het is zowel instelbaar als adaptief. De ANC-prestaties zijn gebaseerd op volledige digitale verwerking en gebruiken een microfoonchip om het geluid zoveel mogelijk te verminderen. Het afstemmen van de Beoplay H95 en het testen van ANC-verwerking vond plaats onder real-world omstandigheden, evenals in het Virtual Acoustics Lab (VR Lab) van Bang & Olufsen in Struer, waar ingenieurs in staat zijn om een ​​verscheidenheid aan akoestische omstandigheden te emuleren, variërend van omgevingen binnen vliegtuigen, treinstations, kantoorruimtes en straatgeluiden.

Nauwkeurige controle over het volume, ANC en transparantie knoppen

Bang & Olufsen was een pionier in het gebruik van touch-interfaces op aluminium oppervlakken. Tegenwoordig gaat het Deense bedrijf nog een stap verder door precisie-aluminium knoppen aan elke kant van de Beoplay H95 toe te voegen. Geïnspireerd door de scherpstelringen op high-end camera's en camcorders, bewegen deze knoppen met precisie en net genoeg weerstand. Elke knop op de Beoplay H95 heeft een fijne, lineaire textuur die zorgt voor goed contact met de vingers. Het heeft precies de juiste gevoeligheid, waardoor het natuurlijk aanvoelt en snel toegang biedt tot geluidsvoorkeuren. De knop aan de rechterkant regelt het volume, terwijl de knop aan de linkerkant ANC en transparantie aanpast.

In de hedendaagse wereld kan rustgevende stilte een essentieel onderdeel zijn van spirituele ruimte en rust. De nieuwe Beoplay H95 koptelefoon is gebaseerd op indrukwekkende passieve ruisonderdrukking met de meest geavanceerde actieve ruisonderdrukking (ANC) functie van elke Bang & Olufsen koptelefoon.

Uitstekende batterijduur en gesprekskwaliteit

De Beoplay H95 maakt indruk met marktleidende batterijduur, tot wel 38 uur op één enkele lading - zelfs met ANC aan. Als je in contact wilt blijven met familie of collega's op het werk, zorgen vier stemmicrofoons voor uitstekende helderheid tijdens het bellen. De Beoplay H95 maakt gebruik van sound beamforming en geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie om je stem zo duidelijk mogelijk op te vangen, terwijl de impact van achtergrondgeluid wordt verminderd. Dit omvat verbeterde verwerking van omgevingsgeluiden, wat zorgt voor een natuurlijkere perceptie van spraak. Bovendien beschikt de Beoplay H95 over een door de gebruiker instelbare transparantiemodus waarmee gebruikers hun omgeving kunnen horen zonder de hoofdtelefoon af te nemen.

Accessoires van aluminium, leer en stof

Het kenmerk van ware Beoplay H95 vakmanschap is de aandacht voor details. Zelfs de accessoires - vliegtuigadapter, oplaadkabel en audiokabel - zijn voorzien van bijpassende aluminium behuizing en geweven kabelhoezen, en een leren band, waardoor in de war geraakte snoeren tot het verleden behoren.

Technische specificaties:

  • Transducergevoeligheid: 101,5 dB, 1mW @ 1kHz
  • Frequentiebereik: 20 - 22.000 Hz
  • Impedantie: 12Ohm +/- 15%
  • Batterijduur: tot 38 uur Bluetooth met ANC; tot 50 uur Bluetooth.
  • Oplaadtijd: 2 uur
  • Batterijcapaciteit: 1110 mAh
  • Bluetooth: 5.1
  • Codecs: SBC, AAC, aptx™ Adaptive
  • Voice Assistant: Siri
  • Ingangen: USB-C voor opladen, 3,5 mm jack

BEOPLAYH95BLACK

Specifieke referenties

ean13
5705260084528