Beosound Balance Actieve Luidspreker

Een luidspreker die zowel het oog als het oor prikkelt. Kom thuis bij een muzikale sensatie met Beosound Balance.

Kleur: Natural Oak

Beschrijving

Artistiek ontworpen

Geluid in alle richtingen

Koppel en speel

Gebeeldhouwd, niet gebouwd

Geworteld in Scandinavisch design, contrasteert het minimalistische ontwerp van de Balance met zijn verbluffende geluid. De materialen? Zo rijk en textuurrijk als je favoriete nummer. Van zijn gebeeldhouwde solide basis tot het Fibonacci-patroon aluminium, dit is kunst van de hoogste orde.

Perfect geluid. Geen compromis

Slim. Luid. Prachtig. Met elke heldere noot en beat bouwt Balance een geluidslandschap. Zeven uniek geplaatste drivers verspreiden muziek in 360 graden - heldere akoestiek aan de voorkant, krachtige versterkers aan de achterkant. Van de tafel tot de muur, je muziek vult de kamer. Met krachtige bassen, heldere middentonen en pure akoestische zaligheid.

Speel op jouw manier

Helder geluid in 360 graden betrekt iedereen bij de muziek. Nog beter: beamforming-technologie stelt je in staat om het geluid naar wens te richten, voor die momenten waarop je anderen niet wilt storen. Waar de stemming je ook brengt, schakel eenvoudig tussen modi met een druk op de knop.

Leest de kamer

Plaatsing? Optioneel. Geluid? Optimaal. Balance is uitgerust met actieve ruimtecompensatie, dus hij zal zich nauwkeurig opnieuw afstemmen om optimaal te presteren in elke positie. Plaats hem op een plank, tafel of aanrecht - zelfs tegen een muur - en geniet van een verhouding tussen geluid en formaat die je zal verbazen.

Eenvoudige stereokoppeling

Details en diepte. Subtiliteit en schaal. Trakteer jezelf op sensationeel stereogeluid en bevredigende symmetrie met twee Beosound Balance-luidsprekers. Verbind ze draadloos, koppel ze eenvoudig en wees de dirigent van je opstelling met de Bang & Olufsen-app.

Intuïtieve gebruikersinterface

De elegante materialen van de Balance vragen erom aangeraakt te worden. Gelukkig is er een reden om dat te doen. De strakke gebruikersinterface schijnt door het aluminium en geeft je een tastbare manier om te spelen. Alsof het door magie is, lichten de bedieningselementen alleen op wanneer je in de buurt bent. Ze zijn er wanneer je ze nodig hebt en onzichtbaar wanneer je dat niet doet.

Google Voice geactiveerd

Speel je favoriete muziek handsfree af met de Google Voice Assistent. Hoe heet dat liedje ook alweer? Vraag het gewoon. Volume te laag? Laat het weten. En het is niet alleen muziek: stel herinneringen in, bedien andere slimme apparaten, plan je dag. Beweeg geen vinger, alleen je stem.

Samenspelen met anderen

Klassieke luidsprekers? Platenspelers? Niet-Bang & Olufsen-producten? Balance is gemaakt om alles af te spelen en te koppelen met alles. Dus maak verbinding, leun achterover en stream eenvoudig muziek door je hele huis met Beolink, Chromecast en AirPlay.

Dynamisch stereoluisteren

Verdubbel het ongelooflijke geluid en koppel twee Beosound Balance-luidsprekers aan elkaar. Koppel ze in enkele seconden en vul je ruimte met verbluffend stereogeluid. Precisie en diepte? Beschouw het als geregeld.

Technische gegevens

 • Aanbevolen kamergrootte

10-80 m²

100-800 ft²

 • Luidspreker configuratie

2 x 5,25” woofer drivers

2 x 3” fullrange drivers

2 x 2” full range drivers

1 x ¾” tweeter

 • Versterker

2 x 200 watt klasse D voor woofer 2ohm

2 x 100 watt klasse D voor fullrange 4ohm

2 x 100 watt klasse D voor fullrange 4ohm

1 x 50 watt klasse  D voor tweeters 6ohm

 • Frequentiebereik

26 - 23,000 Hz

 • Maximaal geluidsdrukniveau op 1 m

104 dB SPL

 • Basvermogen

88 dB SPL

 • Stereo koppeling

Koppel twee Beosound Balance via de Bang & Olufsen App. om  van een stereo-luisterervaring te genieten

 • Geavanceerde geluidsfuncties
 • Actieve kamercompensatie
 • Adaptieve bas linearisatie
 • Straalrichtingregeling (drie zijden)
 • Straalbreedteregeling
 • Thermische bescherming
 • Aanpasbare geluidsequalizer
 • Voorinstellingen beschikbaar en volledig aanpasbaar via Bang & Olufsen App

Product Details

BEOSOUNDBALANCE NATURALOAK

Specifieke referenties

ean13
5705260082265