• Niet op voorraad

Beoliving Intelligence Smart Hub

Beoliving Intelligence is een innovatieve smart home-hub die de manier waarop u leeft verbetert en u in staat stelt uw hele huis op de Bang & Olufsen-manier te bedienen: eenvoudig, elegant, intuïtief.

Beschrijving

De magie van een Bang & Olufsen Smart Home

Stel u een huis voor dat met u ontwaakt op het moment dat u uw ogen opent. De lichten gaan aan, de gordijnen openen en uw favoriete muziek begint te spelen. Dit is de magie van een Bang & Olufsen smart home. Vrijwel alles wat u bezit, kunt u bedienen, allemaal met een eenvoudige aanraking van uw vinger.

Bedien uw hele huis met één app

Bij Bang & Olufsen geloven we in volledige integratie. Met de prachtig ontworpen Beoliving-app stelt ons robuuste smart home-platform u in staat om uw hele huis te bedienen - van klimaat en beveiliging tot verlichting en tinten - allemaal vanuit een eenvoudige gebruikersinterface.

De Beoliving-app is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten en kan worden gebruikt op uw telefoon of tablet.

Eindeloze mogelijkheden

Beoliving Intelligence biedt u een schaalbare oplossing die kan worden gepersonaliseerd om aan de specifieke behoeften van uw huis te voldoen. Out of the box wordt Beoliving Intelligence geleverd in Essential-modus, waarmee eenvoudige configuratie en eenvoudige bediening van uw verbonden huis mogelijk is. Voor meer geavanceerde behoeften op het gebied van huisautomatisering kunt u upgraden naar Beoliving Intelligence Pro met een eenmalige betaalde licentie en genieten van een geavanceerde en volledig meeslepende smart home-oplossing.

Om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Essential en Pro, raadpleeg de technische specificaties van Beoliving Intelligence.

Uw huis, uw stem

Beoliving Intelligence is compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa, waardoor u uw hele huis kunt bedienen door simpelweg uw stem te gebruiken. Laat de tinten zakken, dim de lichten, pas de temperatuur aan of zet uw favoriete muziek aan. Om te beginnen, zegt u gewoon "Alexa" of "Okay Google," gevolgd door een eenvoudige opdracht.

Google Assistant is een handelsmerk van Google LLC Alexa is een handelsmerk van Amazon.com, Inc. of haar dochterondernemingen.

Decennia aan innovatie

Beoliving Intelligence is het resultaat van tientallen jaren innovatie in smart home-technologie. Van de vroegste radiovoorkeursknoppen in de jaren 1930 tot de komst van het eerste Beolink-systeem in de jaren 1980, heeft Bang & Olufsen voortdurend gestreefd naar perfectie en vereenvoudiging van de gebruikerservaring. Elk Bang & Olufsen-product is ontworpen om uw leven gemakkelijker en vreugdevoller te maken. Beoliving Intelligence vormt daarop geen uitzondering.

Achter de schermen

Beoliving Intelligence is een klein kastje dat is ontworpen om verborgen te worden, en het doet zijn magie achter de schermen. Het kan aan de muur worden gemonteerd of in een mediakast worden geplaatst. Met een eenvoudig aansluitpaneel is Beoliving Intelligence gemakkelijk in te stellen en kan het worden gevoed via een USB-C-voeding (meegeleverd) of door gebruik te maken van Power over Ethernet (adapter vereist).

INBEGREPEN IN DE DOOS

  • BeoLiving Intelligence 3de Generatie
  • USB-C voeding incl. stekkers voor EU, NA, VK/HK, CN
  • Wandbeugel
  • Netwerkkabel
  • Snelstartgids
  • Garantie informatie

AANSLUITPANEEL

Geplaatst aan de achterkant van Beoliving Intelligence:

  • USB-C (Voeding)
  • USB-A
  • RJ 45-connector: voor het aansluiten van Beoliving Intelligence op een lokaal netwerk
  • Systeemknop

Product Details

Specifieke referenties