• Niet op voorraad

Beovision Contour Oled TV

ConfiguratorThumbnail Alt

Thumbnail Alt

components list


Grootte
Geen optie gekozen
Korting:
Je dient alle configuraties opties te selecteren om een bestelling te plaatsen
Book a demo

x

Een tijdloos ontwerp. De minimalistische televisie met een krachtig, vol geluid dat bekroond is.

Beschrijving

Horen. Zien. Voelen.

Upgrade je home-entertainment

Het heldere beeld van het OLED display in combinatie met bekroond geluid creëert de perfecte setting om jezelf onder te dompelen in films, tv-shows en muziek die je het meest raakt. Een alles-in-één home-entertainmentoplossing elegant verpakt in een minimalistisch design.

TIJDLOOS DESIGN

Het kenmerkende aluminium vloerstatief en frame geven vorm aan een unieke, minimalistische designidentiteit. Alles wat niet essentieel is, is weggelaten, zodat je optimaal kunt genieten van een authentieke kijk-ervaring.

Uitzonderlijke audioprestaties

Elf luidsprekerdrivers en versterkers leveren genuanceerd, krachtig geluid via onze bekroonde Beosound Stage-technologie. De geïntegreerde 3-kanaals en Dolby Atmos-oplossing zorgen voor een uitzonderlijke prestatie, helder tijdens gesprekken en vol van klank tijdens actiescènes.

TYPE LUIDSPREKERS

Versterkers

11 vermogensversterkers

4 x 50 watt versterkers voor de basdrivers

4 x 50 watt voor de full-range drivers

3 x 50 watt voor de tweeters

Drivers

4 woofers van 4 inch"

4 mid-range drivers van 1,5 inch"

3 tweeterdrivers van 3/4 inch"

Ontworpen om bij jou te passen

Met flexibiliteit in plaatsing in gedachten ontworpen. Dit in combnatie met de standaard en montageopties maken Beovision Contour een perfecte aanvulling op elke ruimte, van de keuken tot de slaapkamer. Pas je tv aan je interieur aan en personaliseer deze met verschillende opties voor luidsprekerstof en framekleur.

Op het snijvlak van vakmanschap

De Factory 5 in Struer, Denemarken, is de thuisbasis van tientallen jaren toegewijd vakmanschap en technische expertise en het epicentrum van het Bang & Olufsen design. Het aluminium, geperfectioneerd in ons technisch laboratorium, geeft het frame van de compromisloze Beovision Contour een aangename, solide feel.

Personaliseer je eigen Beovision Contour

Als het gaat om het afronden van het esthetische aspect, is elke keuze belangrijk. Daarom willen we je de mogelijkheid geven om hem zelf samen te stellen. Kies je favoriete materialen en kleuren om van Beovision Contour echt jouw eigen tv te maken.

Product Details

Specifieke referenties