Beoremote One Afstandsbediening

Orkestreer je muziek en media met één afstandsbediening en laat alles prachtig afspelen zoals jij wilt.

Kleur: Black Anthracite

Beschrijving

INTEGRATIE

Eén afstandsbediening om over alles te heersen

De Beoremote One is de handige controller voor uw volledige Bang & Olufsen-installatie. Volledig programmeerbaar volgens uw specifieke behoeften. Het is uw afstandsbediening, dus u bepaalt hoe u hem gebruikt.

BEDIENING

Intelligente knoppenindeling

Ondanks de vele functies is het gebruik van uw Beoremote One opmerkelijk eenvoudig. De knoppen zijn geplaatst met nauwgezette aandacht voor gebruikerspatronen, zodat de commando's die je waarschijnlijk het meest gebruikt bij elkaar en binnen handbereik zijn gegroepeerd.

CONNECTIVITEIT

Je hoeft niet te richten om het doel te treffen

De Beoremote One werkt met zowel Bluetooth als IR-commando's om al uw Bang & Olufsen-producten - zowel nieuwe als klassieke - te bedienen. Bluetooth is alleen beschikbaar met compatibele producten.

SMART FUNCTIES

De tweeweg-afstandsbediening

Met de Beoremote One heb je volledige controle over je kijk- of luisterervaring, terwijl je onderweg ook handige informatie krijgt. Bronnamen, luidsprekergroepen, ondertitelingsopties en andere nuttige informatie verschijnen automatisch op het OLED-scherm in je hand.

DESIGN

Gemaakt uit één stuk aluminium

Als je de afstandsbediening in de hand houdt, valt meteen op hoe slank en glad de aluminium behuizing aanvoelt. Alles ligt perfect in de hand. De Beoremote One is verkrijgbaar in twee verschillende afwerkingen: hoogglans en zijdemat.

ERGONOMIE

De Beoremote One is ontworpen met het oog op een perfecte gewichtsbalans voor optimaal ergonomisch gebruik. Een subtiele kromming tilt de terminal iets omhoog van het oppervlak waardoor hij gemakkelijk vast te pakken is.

Product Details

BEOREMOTEONEBTBLACKANTHRACITE

Specifieke referenties