Beosound A5 Draagbare Luidspreker

Geweldig geluid overal - thuis of buitenshuis. Beosound A5 is een Wi-Fi en Bluetooth-luidspreker met een lange batterijduur en draadloos opladen ingebouwd.

Kleur: Nordic Weave

Beschrijving

Brengt de bas naar voren en vult de kamer

Tweewegsysteem met vier drivers. De krachtigste woofer in een van onze draagbare luidsprekers. Met Beosound A5 hoor je het niet alleen - je voelt het. We hebben al onze nieuwste akoestische ontwikkelingen samengebracht in een compact pakket. RoomSense past de weergave aan op basis van de ruimte waarin je je bevindt, zodat je altijd geluid van de hoogste kwaliteit krijgt.

Het loopt voor op de concurrentie. En tegelijkertijd is het helemaal up-to-date.

De Beosound A5 is niet alleen gebouwd om lang mee te gaan - hij is ontworpen om te evolueren. Het modulaire ontwerp stelt je in staat om onderdelen te vervangen in plaats van de hele luidspreker te vervangen. Software-updates introduceren nieuwe functies in de loop van de tijd en verbeteren voortdurend je luisterervaring.

Mobiliteit? Geregeld

Bluetooth en tot 12 uur batterijduur zorgen ervoor dat je altijd van je muziek kunt genieten. Met de ingebouwde draadloze Qi-oplader zijn je apparaten altijd volledig opgeladen. En het prachtig vormgegeven Deense eikenhouten handvat maakt het gemakkelijk op te pakken en te gebruiken. De Beosound A5 is uitgerust met IP65-constructie, waardoor hij stofdicht, waterdicht en duurzaam is.

Vorm en Elegantie

Gedetailleerd maar eenvoudig. Beosound A5 belichaamt het beste van Scandinavisch design en materiaalgebruik. Echt eikenhout en rijk aluminium zorgen voor een tastbare ervaring die lang meegaat. Ontworpen in samenwerking met GamFratesi Studio. De Beosound A5 gaat waar geen draagbare luidspreker ooit is geweest. Akoestisch. Esthetisch. Zonder moeite. Het slanke ontwerp verbergt de kracht en precisie om overal krachtig geluid te leveren - thuis of in de natuur. Serieuze bas. Serieus slim. Met de A5 weet je niet wat je overkomt. Stream alles draadloos. Maak naadloos verbinding met andere luidsprekers. En dit alles in een pakket dat is ontworpen om in de loop van de tijd te worden geüpgraded, niet vervangen, zodat het altijd aan je zijde zal zijn. Dit is de volgende stap in muziek.

Product Details

BEOSOUNDA5NORDICWEAVE

Specifieke referenties

ean13
5705260097221