Beosound Stage Soundbar

Krachtige soundbar die het geluid van Bang & Olufsen naar je eigen tv brengt zonder de noodzaak van een subwoofer.

Kleur: Black Anthracite

Beschrijving

Een indrukwekkende surround sound

Verrijk je tv-kijkervaring met de Beosound Stage, een prachtig vormgegeven soundbar die net zo goed klinkt als dat hij eruitziet. Beosound Stage verbetert je kijkplezier met een combinatie van geavanceerde audiotechnologie en elegant design, en hij is krachtig genoeg dat je geen aparte subwoofer nodig hebt.

GELUID

Dolby Atmos-geluid

Beosound Stage biedt een 3-kanaals geluidssysteem met een uitstekend middenkanaal voor optimale spraakweergave. De kijkervaring wordt nog beter met Dolby Atmos, dat geluid in een driedimensionale ruimte om de gebruiker heen verplaatst. De Beosound Stage bevat elf luidsprekers, elk aangedreven door een eigen versterker. Het resultaat is een driekanaals, volledig actief DSP-gebaseerd luidsprekersysteem dat ongelooflijk diep en rijk geluid levert.

AAN DE SLAG

Eenvoudige installatie

Basis-tv-audio-installatie met alleen de Beosound Stage vereist het verbinden van de meegeleverde HDMI-kabel tussen de Beosound Stage en de HDMI ARC-connector van de tv. Selecteer vervolgens de juiste luidspreker/geluidsweergave in het menu van de tv.

LUISTERMODI

Vind je eigen stemming

Via de Bang & Olufsen-app, na registratie van het product, kun je kiezen uit verschillende "luistermodi" afhankelijk van waar je naar luistert of kijkt op de tv. Hoor spraak, actie en muziek duidelijk.

MULTIROOM

Voor televisie en muziek

Wanneer de tv is uitgeschakeld, functioneert de Beosound Stage als een op zichzelf staand home-audiosysteem. Geïntegreerde audio-streamingtechnologieën Chromecast, Apple AirPlay 2 en Bluetooth bieden de Beosound Stage volledige multiroom-functionaliteit, zodat je naar prachtige muziek kunt luisteren in elke kamer van het huis.

DESIGN

Scandinavische eenvoud

De bedieningsknoppen zijn naadloos geïntegreerd en zorgen voor een visuele voortzetting van het oneindige frame. Een opvallende onderbreking tussen het frame en de stoffen bekleding benadrukt het contrast tussen aluminium en warme stof. Beosound Stage brengt expressieve minimalisme in elke interieur - terwijl het de tv-kijkervaring maximaliseert.

Belangrijkste kenmerken in één oogopslag:

  • Transducers: 4x woofers, 4x midrange speakers, 3x tweeters
  • Luidsprekers: 11 luidsprekers, 3 3/4" tweeters, 4 1.5" full-range luidsprekers, 4 4" woofers
  • Bluetooth: 4.2
  • Draadloze verbinding: Wi-Fi/WLAN 802.11 b/g/n/ac (2.4 GHz en 5 GHz)
  • Functies: 3-kanaals stereogeluidssysteem, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, ingebouwde Chromecast, AirPlay 2, Bluetooth 4.2, QPlay 2.0, audioweergave via analoge lijningang
  • Ingangen: HDMI (HDMI 2.0, HDCP 2.2 met ondersteuning voor 4K HDR 50/60 Hz), Line-in 3,5 mm stereoministekker, 2x Ethernet 10/100 Mb
  • Uitgang: HDMI (HDMI 2.0, HDCP 2.2) met ondersteuning voor eARC en ARC

Product Details

BEOSOUNDSTAGEBLACK

Specifieke referenties

ean13
5705260093711