Beosound A9 Actieve Luidspreker

Geluid en vorm komen samen in deze iconische, aanpasbare luidspreker. Zeven drivers zorgen voor de kracht. Een eeuw vakmanschap zorgt voor de vorm.

Kleur: Goud

Beschrijving

BEOSOUND A9 5DE GENERATIE

Beoplay A9 vijfde generatie past in de Beosound-familie

Ervaar de nieuwste generatie van onze krachtige draadloze luidspreker met rijk geluid, authentieke materialen en een uniek, iconisch ontwerp. We hebben alle geweldige aspecten van eerdere generaties van de Beoplay A9 genomen en deze verder verbeterd met de implementatie van het Mozart systeem die het product naar een hoger niveau tillen.

GEBOUWD VOOR DE TOEKOMST

De Beosound A9 5e generatie is geüpgraded en nu uitgerust met het Mozart-systeem. Deze upgrade geeft het product nieuwe mogelijkheden, nieuwe doeleinden en nieuwe kansen. Het geeft onze producten nieuw leven.

Mozart is het softwareplatform van Bang & Olufsen, ontworpen om ervoor te zorgen dat het leven van onze producten verder gaat dan fysiek design en vakmanschap. Een naadloze ervaring die de luxueuze Bang & Olufsen-touch omarmt en is ontworpen om te worden bijgewerkt, verbeterd en geëvolueerd met de loop der jaren.

Naast het mogelijk maken van snelle en eenvoudige configuratie, is het nieuwe platform klaar voor toekomstige software-upgrades. Het Mozart-platform is ontworpen volgens modulaire principes. Dit betekent dat onze producten gemakkelijk te onderhouden en te repareren zijn. Het biedt mogelijkheden voor toekomstige upgrades van het streamingsysteem.

DUURZAAM EN ROND

We werken met duurzaamheid in gedachten om ervoor te zorgen dat onze producten een lang leven hebben. Door ontwikkeling, upgrading en reparatie. We zijn zelfs van plan om dat leven te verlengen tot ver voorbij de initiële bruikbare levensduur om hergebruik, herfabricage en recycling te bevorderen. Dit is wat we circulariteit noemen.

DESIGN EN MATERIALEN

De Beosound A9 5e generatie is ontworpen als een meubelstuk dat een sculpturale rand en stijl toevoegt aan een interieur. Voorbij zijn de dagen dat je je grote stereo moest verbergen. Wat je decoratiestijl ook is, de Beosound A9 past prachtig in of valt overtuigend op - aan jou de keuze. Waar u het ook plaatst, het ziet er mooi en elegant uit.

Als u het interieur wilt veranderen, kunt u uw eigen look creëren door te kiezen voor textielhoezen en houten poten. Uitzonderlijke aanpasbare veelzijdigheid betekent dat u overal in huis van de luidspreker kunt genieten. U kunt het plaatsen waar het het beste bij uw interieur past - vrijstaand op de vloer, in een hoek of aan de muur hangen. Beosound A9 levert altijd een verfijnde geluidservaring.

Product Details

BEOSOUNDA9GOLD GEN5

Specifieke referenties

ean13
5705260099317

Misschien zult u het ook leuk vinden

Beosound A5 Draagbare...

Geweldig geluid overal - thuis of buitenshuis. Beosound A5 is een Wi-Fi en Bluetooth-luidspreker met een lange batterijduur en draadloos opladen...